Om Karlsson & Uddare

Ända sedan starten 1989 har vi jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder.

Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa.
Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

Vår strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara. Ofta får vi in uppdrag på rekommendation av tidigare kunder.

96% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här.

Idag har Karlsson & Uddare sex kontor. Saltsjöbaden är vårt senaste tillskott. Kanske öppnar vi i dina kvarter nästa år?
Titta gärna på filmen för att lära känna oss närmare.

Karlsson & Uddare stödjer

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår användning av cookies.
Läs mer om cookies här.