Karlsson & Uddare är din mäklare i Birkastan och Vasastan

Fastighetsmäklare Birkastan och Vasastan

Kontakta oss på Karlsson & Uddare i Birkastan och Vasastan om du söker erfarna mäklare med många nöjda kunder, rekommendationer och lyckade försäljningar i ryggen.

Våra fastighetsmäklare svarar gärna på dina boendefrågor – oavsett om du vill köpa eller sälja. Vi har varit verksamma i Vasastan sedan vi startade verksamheten 1989. Vi har alltid jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder.

96% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss här.

Varmt välkommen att kontakta våra lokala mäklare! Vi kan dina kvarter!

Kontakta oss

Karlsson Uddare kan Birkastan och Vasastan!

Birkastan är ett av Vasastans mest attraktiva områden, beläget mellan Karlbergs slott och Vasaparken. Populära Rörstrandsgatan är idag mest känd för sitt stora utbud av lokala butiker, utmärkta restauranger och mysiga caféer.

Både S:t Eriksplan och Odenplan är moderna knutpunkter med dess breda utbud av butiker, närservice och kommunikationer. De många parkerna i Vasastan bjuder på fina rekreationsmöjligheter för liten som stor.

Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara.

se film om oss

våra mäklare i Birkastan och Vasastan

 • Björn Nygård

  Fastighetsmäklare läs mer 070-738 55 29 bjorn@karlssonuddare.se
 • Birgitta Sjögren

  Fastighetsmäklare / Administratör läs mer 070-494 59 30 birgitta@karlssonuddare.se
 • Malin Skoglund

  Marknadschef - Föräldraledig läs mer 070-628 11 51 malin@karlssonuddare.se
 • Andreas Tegesjö

  Fastighetsmäklare läs mer 070-897 98 48 andreas@karlssonuddare.se

{{title}}

visa alla

Kontakta mig

Vi återkommer till dig så snart som möjligt!


Karlsson & Uddare använder kakor för att tillhandahålla tjänster på vår webbsida och för att följa upp och analysera användningen av vår webbsida. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Du kan styra användningen av kakor i inställningarna i din webbläsare.